Projecten

Projecten

Wij realiseren de meest uiteenlopende tuin projecten. Van een prachtige tuin met zwemvijver of sierbestrating tot een compleet ingericht park rondom een chique hotel. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onlangs gerealiseerde of nog lopende projecten.

Correndon Village Badhoevedorp

Afgelopen maanden zijn wij bezig geweest met de inrichting van het buitenterrein van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Met alle drie gebouwen het grootste Hotel in de Benelux. In 2018 zijn wij begonnen met het aanleggen van de beplanting van het parkeerterrein en hebben we een groene verbinding gecreëerd tussen de gebouwen. Begin 2019 heeft Corendon veel media aandacht gekregen toen men vanaf Schiphol een Boeing 747 heeft laten vervoeren naar de tuin van het Village hotel. We hebben nu een volledig ingericht park gerealiseerd rondom dit enorme vliegtuig. Een prestige object voor zowel Corendon als Jos Vriend Tuinen.

Zwemvijver Andijk

Bij deze prachtige villa in Andijk hebben wij een natuurlijke zwemvijver aangelegd met bijbehorende beplanting en veranda.