Projecten

Projecten

Wij realiseren de meest uiteenlopende tuin projecten. Van een prachtige tuin met zwemvijver of sierbestrating tot een compleet ingericht park rondom een chique hotel. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onlangs gerealiseerde of nog lopende projecten.

Correndon Village Badhoevedorp

Op dit moment zijn wij bezig met de inrichting van het buitenterrein van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Met alle drie gebouwen het grootste Hotel in de Benelux. In 2018 zijn wij begonnen met het aanleggen van de beplanting van het parkeerterrein en hebben we een groene verbinding gecreëerd tussen de gebouwen. Begin 2019 heeft Corendon veel media aandacht gekregen toen men vanaf Schiphol een Boeing 747 heeft laten vervoeren naar de tuin van het Village hotel. Onze uitdaging is nu om een volledig ingericht park te realiseren rondom dit enorme vliegtuig. Een prestige object voor zowel Corendon als Jos Vriend Tuinen.

Zwemvijver Andijk

Bij deze prachtige villa in Andijk hebben wij een natuurlijke zwemvijver aangelegd met bijbehorende beplanting en veranda.