Nieuws

Nieuws van Jos Vriend Tuinen

Myco Siertuin Eco Style

Myco-Siertuin 7-3-6

Myco-Siertuin is een effectieve 100% organische meststof speciaal voor siertuinen en heestervakken, verrijkt met vier soorten micro-organismen die inwerken op de wortel van de plant. De meststof is uniek vanwege de toevoeging van fosfaatvrijmakende bacteriën en Mycorrihizae-schimmels. Deze verhogen de stresstolerantie en zorgen onder andere voor een beter rendement na aanplant. De bacteriën vergroten de vitaliteit van de bodem en helpen de planten de niet-toegankelijke voedingsstoffen op te nemen. De Mycorrihizae-schimmels vormen een verbinding tussen de bodem en de plant. Zij zijn instaat om in de bodem water en voedingsstoffen te vinden voor de plant. Daarnaast produceren Mycorrihizae ook eiwitten en andere essentiële stoffen, die weer signaalfuncties vervullen of de stresstolerantie van de planten gunstig beïnvloeden.

In het kort,

  • Tot 9 keer meer wortel bereik
  • Verhoogde stresstolerantie en weerstand van de plant
  • Betere ontwikkeling van de plant
  • Efficiëntere opname van voedingsstoffen en water
  • Zorgt voor een beter rendement na aanplant

Toepassing:

Bij aanleg en zeker ook bij onderhoud van bomen, heesters, siergrassen en vaste planten. Bij aanleg kan het gehele jaar worden toegepast, tijdens een onderhoud in maart, april en een tweede dosering in juli, augustus.

Bron: Ecostyle

Actie

Hebt u onze speciale aanbieding voor tuinonderhoud al gezien?Uw tuin is weer in topconditie na onderhoud van Jos Vriend Tuinen.

AANBIEDING TUINONDERHOUD