Uw hovenier voor Purmerend e.o.

U woont in de omgeving van Purmerend en uw tuin is te groot om volledig zelf te onderhouden? Maak het uzelf gemakkelijk en doe een beroep op een deskundig hovenier. Jos Vriend Tuinen verzorgt onderhoud aan tuinen in geheel West-Friesland. Hij neemt uw wensen als uitgangspunt en komt langs wanneer dit u het beste uitkomt. Voor zowel klein als groot tuinonderhoud kunt u bij hem terecht. Professioneel tuinonderhoud vergt tijd en expertise. Jos Vriend Tuinen weet dit maar al te goed.


Breng uw droomtuin tot leven

Droomt u van een originele tuin, maar heeft u geen idee hoe u dit aanpakt? Jos Vriend Tuinen zet zich in voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin. Een kleine of grote tuin, vijver of tuinverlichting: alles is bij hem in goede handen. Ook voor een organische tuin of dakterras doet u een beroep op Jos Vriend Tuinen. Geen twee tuinen zijn hetzelfde en daarom denkt hij graag met u mee in wat u mooi vindt en voor ogen heeft.

Tuinontwerp en tuinadvies door Hoveniersbedrijf Jos Vriend Tuinen

Hoveniersbedrijf Jos Vriend Tuinen is er voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen én voor structureel tuinonderhoud. Bent u recent verhuisd, maar is niet duidelijk wat u met de buitenruimte wilt? Laat u adviseren door een tuinprofessional en schakel Jos Vriend Tuinen in om uw wensen te realiseren. Voor een goed tuinadvies in en om Purmerend bent u bij deze hovenier beslist aan het goede adres.