Op zoek naar een hovenier nabij Hoorn?

Laat uw tuin in de regio Hoorn onderhouden door Jos Vriend Tuinen

Een tuin is een kostbaar bezit. Als u ervoor zorgt dat deze goed wordt onderhouden, is een tuin de perfecte plek om door te brengen op een mooie, zomerse dag. Het is daarbij ook genieten van alle pracht die hier te vinden is. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zelf een tuin te onderhouden. Zeker als u een flinke tuin heeft, kan hier heel wat werk in zitten. Daar komt bij: niet iedereen met een tuin heeft ook groene vingers. Het is dan goed om een ervaren hovenier in te schakelen. Voor een hovenier in Hoorn neemt u contact op met Jos Vriend Tuinen. Wij zijn gevestigd in Hoogkarspel, maar komen ook graag naar Hoorn om met uw tuin aan de slag te gaan.

Een prachtige tuin aanleggen of onderhouden

Heeft u een mooi idee in uw hoofd van hoe uw tuin er uit moet komen te zien en wilt u hier graag eens meteen expert over om de tafel gaan zitten? Of heeft u een grote ruimte, maar eigenlijk geen idee wat hier allemaal mee mogelijk is? Wij hebben 30 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen bij u in de regio. Elke tuin is uniek, daarom willen we ook voor u een tuin aanleggen die helemaal bij u past. Maar ook voor regulier onderhoud is ons bedrijf in te schakelen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Meer dan alleen tuinen

Jos Vriend Tuinen is de hovenier voor Hoorn, maar we staan ook klaar om u op andere manieren van dienst te zijn. Zo kunnen wij ook voor u een daktuin in Hoorn ontwerpen en aanleggen en zijn we ook op het gebied van tuinverlichting in Hoorn gespecialiseerd. Neemt u gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat voor mogelijkheden u allemaal bij ons heeft. 

Bekijk onze tuinen