Uw hovenier voor tuinaanleg voor Heerhugowaard en West-Friesland

Hoveniersbedrijf Jos Vriend Tuinen staat voor u klaar om uw stukje gazon om te toveren tot een droomtuin. Wilt u een tuin met veel bomen, struiken en bloemen? Verkiest u een minimalistisch ontwerp met een zwemvijver? Of wilt u een groene oase op het dak met een daktuin? Jos Vriend Tuinen maakt het graag waar.


Met als motto: "Wij ontzorgen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.", verzorgt dit hoveniersbedrijf de tuinaanleg en het tuinontwerp in heel West-Friesland vanuit Hoogkarspel ook voor Heerhugowaard. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over:

  • Formele tuinen
  • Strakke tuinen
  • Organische tuinen
  • Daktuinen
  • Tuinverlichting
  • Zwemvijvers
  • Koi-vijvers
  • Kunstgras

Tuinontwerp en -onderhoud op maat

Voor kinderen is de tuin een speelparadijs om te spelen en ontdekken. Voor ouderen vormt dit stukje groen dé plek om tot rust te komen. In de koudste maanden geniet u er van een waterig winterzonnetje, terwijl u er in de zomer heerlijk relaxt in de schaduw van de bomen. Jos Vriend Tuinen zorgt dat uw tuin volledig is aangepast aan uw noden met een gepersonaliseerd plan voor uw tuinontwerp. Zo kan het hele gezin volop genieten van de buitenlucht.


Naast tuinaanleg staat deze hovenier ook in voor het tuinonderhoud. Uw tuin leeft en heeft baat bij een regelmatig onderhoud om gezond en groen te blijven. Jos Vriend Tuinen helpt u met kleine en grote klussen. Denk bijvoorbeeld aan een grondige jaarlijkse onderhoudsbeurt, het wekelijks maaien van het gazon, bemesting met organische meststof of snoeiwerk.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ook voor zakelijke klanten

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven in heel West-Friesland doen beroep op de diensten van Jos Vriend Tuinen. Met wekelijkse bezoeken naar onder andere Amsterdam, Heemskerk, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar garandeert deze hovenier het onderhoud van diverse VvE's, zorginstellingen en bedrijven. Met op maat gemaakte werkpakketten wordt de bedrijfstuin volledig naar wens onderhouden.

MAAK EEN AFSPRAAK