Hovenier nabij Enkhuizen - vakmanschap en zorgUw vakbekwame hovenier voor de regio Enkhuizen

Wilt u uw tuin in West-Friesland graag in topconditie houden en bent u daarom op zoek naar een ervaren hovenier? Dan bent u bij Jos Vriend Tuinen aan het juiste adres. Vanuit Hoogkarspel verzorgen wij tuinaanleg en tuinonderhoud in Enkhuizen en omstreken. Of het nu gaat om de aanleg van een complete tuin, een natuurlijke zwemvijver of een dakterras, dankzij onze vakmanschap en creativiteit bent u altijd verzekerd van een uniek resultaat.

Uw huis verdient een prachtige tuin

Een tuin die er in ieder seizoen perfect bijstaat, is een waar sieraad voor uw woning. Als hoveniersbedrijf nabij Enkhuizen realiseren wij de droomtuin die u voor ogen heeft. Van een aantrekkelijk tuinontwerp tot een professionele aanleg door onze deskundige hoveniers, we maken het graag voor u in orde. Kiest u voor een strakke tuin, of gaat uw voorkeur uit naar een organische tuin? Bij Jos Vriend Tuinen behoort het allemaal tot de mogelijkheden. We zorgen voor een groenblijvende basis en laten ons ontwerp altijd zoveel mogelijk aansluiten bij uw wensen.

Professioneel tuinadvies Enkhuizen

De prachtige planten, bomen en heggen in uw tuin verdienen natuurlijk de beste verzorging. Om verzekerd te zijn van een tuin waar u vele jaren van kunt genieten, adviseren wij u om het periodiek onderhoud aan onze hoveniers over te laten. Voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden kunt u ons hoveniersbedrijf inschakelen. Zo maaien we uw gazon, zorgen voor de bemesting. Ook het snoeien van bomen en heggen kunt u aan onze vakmensen overlaten. Als u wilt ontspannen in uw tuin, laat de inspanning dan aan ons over. Wilt u ook meer dan alleen een gazon en een terras? Maak dan snel eens een afspraak met Jos Vriend Tuinen en ontdek de mogelijkheden.